Zerokeet

  • voor behoud van een gezonde huid
  • ondersteunt het herstellend vermogen van de huid 

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten).

Wil je onze producten gebruiken voor knaagdieren? Dat kan ook!

Een dagelijkse wandeling betekent ontspanning en recreatie voor zowel ons huisdier als voor ons. Echter, tijd doorbrengen in de natuur of in het gezelschap van andere dieren kan, naast het gunstige effect op de gezondheid, gevaren voor de huid met zich meebrengen (denk aan o.a. teken en vlooien). Indien niet tijdig behandeld kan dit zelfs ernstige gevolgen hebben.

Zerokeet is een vloeibaar kruidenconcentraat zonder synthetische stoffen, dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Voor o.a. honden en katten.

 

Een verpakking bevat 100 ml.

Werkzame stoffen: Cedrus deodara Pongamia glabra Azadirachta indica Acorus calamus Eucalyptus globulus. Overige ingrediënten: zie label.

Gebruiksaanwijzing: zie beneden.

Op voorraad
Nog 48 beschikbaar
SKU
DIE-GAR-001
€ 19,00

Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen. Goed schudden voor gebruik. Voor uitwendig gebruik bij dieren.

 

Gebruiksaanwijzing (tenzij anders voorgeschreven):

Verdun het Zerokeet-concentraat met schoon water volgens onderstaande verhouding en breng het aan op de vacht en de huid van het dier door in te wrijven of te sprayen. Om het beste resultaat te bereiken, dient het product 18-24 uur op de huid en vacht te blijven zitten. Was het dier daarna met kruidenshampoo.

  • Vlooien en luizen: verdunningsverhouding 1:4, aantal behandelingen: 2 tot 3, duur van de behandeling 5 dagen.
  • Teken: verdunningsverhouding 1:2, aantal behandelingen: 2 tot 3, duur van de behandeling 2 dagen.
  • Demodectische schurft (puppyschurft): verdunningsverhouding 1:2, tweemaal daags gebruiken in de 1e week, daarna eenmaal daags tot volledig herstel is ingetreden.
  • Sarcoptische schurft: verdunningsverhouding 1:2, een keer per dag gebruiken gedurende 7 dagen.
  • Preventief gebruik: verdunningsverhouding 1:4, gedurende 15 dagen.

Let op: Zerokeet is een donkerbruine kruidenvloeistof die de vacht van het huisdier kan verkleuren en vlekken op textiel kan achterlaten. Na behandeling (na 18-24 uur) moet het product uit de vacht van het huisdier worden gewassen met kruidenshampoo (bij voorkeur Loamglo).

 

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Ayurvet.

Ayurvet, met natuurlijke oplossingen voor de hedendaagse verzorging van huisdieren

De Ayurvet- en Ayupet-producten zijn ontwikkeld voor de verzorging van huisdieren. Ze zijn gemaakt van kruiden en mineralen en zijn vrij van synthetische toevoegingen. Bij de productie werd eeuwenoude ayurvedische kennis gecombineerd met de nieuwste onderzoeksresultaten en technologie, waardoor de producten zowel qua samenstelling als werkzaamheid precies dat bieden wat onze huisdieren nodig hebben.

Het productassortiment van Ayurvet omvat vacht- en huidverzorgingsproducten voor zowel uitwendig als inwendig gebruik (zoals shampoo, wondverzorging en anti-parasitaire verzorging), evenals producten die effectieve en natuurlijke oplossingen bieden voor de meest voorkomende klachten bij dieren.

Zo kunnen baasjes iets teruggeven voor de vreugde die ze elke dag aan hun huisdieren beleven.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
inhoud 100 ml
Soort Vloeistof