Yogral

  • zorgt voor de spieren en gewrichten
  • stimuleert het immuunsysteem
  • reinigt de weefsels
  • helpt bij de afvoer van urinezuur

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Kunnen gaan en staan waar je wilt is niet voor iedereen weggelegd. Onze spieren en gewrichten werken soms niet mee. Maar met een goede verzorging van het bewegingsapparaat kom je een heel eind. Yogral wordt al 2500 jaar gebruikt. Deze formule heeft in die tijd al miljoenen mensen op de been gehouden. De beproefde bestanddelen smeren de gewrichten, verhogen de weerstand en stimuleren de stofwisseling. Gun jezelf bewegingsvrijheid met Yogral.

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.

 

Een verpakking bevat 120 tabletten.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 3 maal daags 1-2 tabletten met warm water innemen tenzij anders voorgeschreven, 's morgens op de nuchtere maag. Niet vlak voor of vlak na de maaltijd. Drink 2-3 maal daags 1 glas warm water.

Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding, hyperaciditeit, maagzweer en hoofdpijn.

Werkzame stoffen: o.a. Indiase mirreboom (Guggulu, commiphora mukul, commiphora wightii), zwarte myrobalaan, indiase kruidbes, terminalia belerica. Overige ingrediënten: zie label.

 

Ook bekend als: yogral, yoghral, yhogral, yhoghral, jogral, joghral, jhogral, jhoghral

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-081
€ 19,75

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 120
Soort Tabletten