Yogi & Yogini rubber yogamat - antraciet

Ecologische natuurlijke rubberen Yogi & Yogini yogamat gemaakt van hoogwaardig latexschuim. Geschikt voor alle vormen van yoga, ook de intensieve yogavormen zoals Power-yoga, Ashtanga, Vinyasa en Hot-yoga.

Latex is ideaal om hitte en transpiratie te weerstaan en heeft een super grip op zowel de bovenste als onderste laag, wat zich vertaalt in comfort en flexibiliteit bij de uitvoering van de verschillende yogabewegingen.

Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
SKU
PHO-10140
€ 54,95

Kleur: antraciet

Afmetingen: 60x180x4 cm

Gewicht: 1800 gram

 

Milieuvriendelijk

Deze yogamat is gemaakt van latex, een veerkrachtig rubber afkomstig van de rubberboom (Hevea brasiliensis) en is ISO 9001 en OEKO-TEX gecertificeerd. Dit toont aan dat het product voldoet aan kwaliteitseisen voor mens en milieu. De verpakking en labels zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Het afvalwater dat tijdens het productieproces ontstaat wordt door de producent gezuiverd alvorens het wordt afgevoerd.

Gebruik en onderhoud

Dit natuurproduct heeft een natuurlijke rubbergeur die na verloop van tijd vermindert. Na gebruik de yogamat oprollen en droog bewaren. Maak schoon met tea tree olie of vergelijkbare producten zoals een biologische yogamatreiniger.

Allergie waarschuwing

Niet gebruiken bij een latexallergie.

Yogi & Yogini Yoga Tools

Het Yogi & Yogini Trademark staat voor alle mannelijke en vrouwelijke (yoga) beoefenaars die vanuit vreugde en wijsheid een positieve bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van zichzelf, anderen en onze planeet. Onder het merk Yogi & Yogini Yoga Tools worden producten op de markt gebracht die hieraan bijdragen.