Yogi & Yogini Premium TPE yogamat - groen

Yogamat van premium thermoplastisch elastomeer (TPE) van zeer duurzame kwaliteit. Flexibel en licht van gewicht. Ultra-hygiënische dichte celstructuur met uitstekende grip. Geschikt voor vormen van yoga met lichte tot gemiddelde intensiteit, zoals Yin Yoga en Hatha Yoga. Niet geschikt voor de meer intense vormen van yoga, zoals Poweryoga of Ashtanga. Kan aan beide zijden worden gebruikt.

Op voorraad
Nog 3 beschikbaar
SKU
PHO-2180
€ 39,95

Kleur: groen

Afmetingen: 61x183x0.5 cm

Gewicht: 950 gram

Materiaal: premium thermoplastisch elastomeer, 95% (TPE)

Lichtgewicht

Aan beide zijden te gebruiken

Comfortabel en veilig sporten, schokabsorberend

Waterafstotend en warmte-isolerend

Voldoet aan EN71-3 veiligheidsnormen, ISO 9001 gecertificeerd

REACH conform, AZO-vrije kleurstoffen

 

Gebruik en onderhoud

Voor het eerste gebruik: rol de mat uit en laat hem 2-3 dagen luchten. Reinig met een vochtige doek met koud water en een milde zeep of yogamatreiniger. Plat laten drogen. Bewaar de mat droog en koel, bij voorkeur opgerold in een yogamattas. Niet langdurig blootstellen aan direct zonlicht of een te hete ruimte, zoals de kofferbak van een auto die in de zon staat.

 

Yogi & Yogini Yoga Tools

Het Yogi & Yogini Trademark staat voor alle mannelijke en vrouwelijke (yoga) beoefenaars die vanuit vreugde en wijsheid een positieve bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van zichzelf, anderen en onze planeet. Onder het merk Yogi & Yogini Yoga Tools worden producten op de markt gebracht die hieraan bijdragen.