Yogamat reiniger

Deze biologisch gecertificeerde yogamat reiniger helpt bij het verzorgen en reinigen van antislip yogamatten. De combinatie van krachtige biologische ingrediënten zoals koolzaad en essentiële oliën in combinatie met andere natuurlijke substanties desinfecteert de mat optimaal. Hierdoor krijgen bacteriën, transpitatie en andere nare luchtjes geen kans. Daarnaast verwijdert deze reiniger allerlei soorten vuil. De spray droogt snel op en plakt niet, waardoor de mat korte tijd na het sprayen opgerold kan worden.

Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
PHO-12150
€ 11,95

Geur: bloedsinaasappel

Inhoud: 510 ml

 

Waarschuwing

Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen. Indien dit toch gebeurt goed spoelen met water en onmiddellijk een arts raadplegen. Indien ingeslikt, meteen een arts raadplegen en het productlabel laten zien.

De kracht van biologisch

Ruim 95% van de actieve ingrediënten zijn afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw, de overige <5% zijn van puur natuurlijke afkomst.

Toepassing

Breng de reiniger aan op de mat, laat kort inwerken en veeg droog met een doek. Eventueel kun je een spuitkop aanbrengen op de fles, of een kleine spuitflacon vullen met de vloeistof. 

Meer over Yoga Cleaner

Yoga Cleaner heeft hart voor mens en natuur en steunt het goede doel ‘Vorarlberger Lebenshilfe’, een Oostenrijkse organisatie voor mensen met een handicap. Zo worden bijvoorbeeld de labels handmatig aangebracht op de flessen door mensen met een handicap die met grote vreugde en vanuit liefde werken.

Ingrediënten Water**, ethanol*, 1-5 % anionische surfactanten** (decyl glucoside**, xylose**), bio surfactanten**, bloedsinaasappel olie*, bergamot olie*, citroen olie*, rozemarijn olie*, limoneen*** (*Biologisch gecertificeerd, **Natuurlijk, ***Onderdeel van essentiële olie).

Verpakking De fles (afgezien van het fleshoofd) is vrij van petroleum, gemaakt van suikerriet. De tekst op het etiket is Duits.