Yashtimadhu (Yasthi-Madhu)

  • voor een goede maagfunctie
  • voor een goede darmwerking
  • voor een goed zuur-base evenwicht in de maag
  • beschermt de maagwand
  • zuivert de huid
  • goed voor het zenuwstelsel
  • goed voor de urinewegen en prostaat

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Yasthimadhu (Glycyrrhiza glabra) is de Sanskriet term van ‘zoethout’ en betekent letterlijk 'zoete stok'. Zoethout maakt deel uit van de gezondheidsleer van vele oude beschavingen, waaronder India, China, Egypte, Griekenland en Rome. Yasthimadhu is dan ook als belangrijk ingrediënt te vinden in vele heilzame samenstellingen van Charaka en Sushruta. De zoethoutplant wordt ongeveer anderhalve meter hoog en draagt opvallende vlinderachtige bloemen. Wat wij kennen als zoethout zijn de geschilde wortels van de zoethoutplant. Eigenlijk zou de benaming van zoethoutwortel daarom beter zijn. Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Yasthi-Madhu een verlagende werking op Pitta en Kapha.

 

Een verpakking bevat 60 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1 tot 2 capsules tenzij anders geadviseerd.

Bevat zoethout, mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Werkzame stof: Yashtimadhu (Glycyrrhiza glabra). Overige ingrediënten: zie etiket (volgt nog).

 

Ook bekend als: Yashtimadhu (Glycyrrhiza glabra), yastimadhu, Yastimadu, Yhastimadhu, Yhastimadu, Yashtimadu, licorice, liquorice, licoresse, γλυκόριζα, glykorrhiza, sweet root", γλυκύς, glukus.

Op voorraad
Nog 19 beschikbaar
SKU
AYU-FSH-028
€ 17,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

Label volgt nog.

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 60
Soort Capsules
Vegetarisch Ja