Wierook Ayurveda Orange & Cypress - Vata

Ayurvedische Orange & Cypress wierook in een geschenkverpakking met wierookstokjes, wierookkegels en een keramische wierookhouder. Zorgvuldig samengesteld om je psycho-fysieke constitutie te harmoniseren en prana (levenskracht) te stimuleren. De wierookstokjes en kegels zijn bereid met een mengsel van kruiden, wortels, harsen, aromatische etherische olie en andere natuurlijke elementen die traditioneel gebruikt worden in de Ayurvedische geneeskunde.

Speciaal voor de Vata Dosha.

Ayurveda werd duizenden jaren geleden geopenbaard aan de zieners van India. Het is de wetenschap van het leven, die een positieve gezondheid, natuurlijke schoonheid en een lang leven bevordert. De gezondheid wordt in stand gehouden door het evenwicht van drie subtiele doshas (of bio-energieën) bekend als Vata, Pitta en Kapha.

Niet op voorraad
Nog 0 beschikbaar
SKU
PHO-16096/1
€ 4,49

Voor de Vata dosha

Vata regelt de beweging in het lichaam en de activiteiten van het zenuwstelsel. Persoonlijkheidskenmerken: altijd in de weer, met een energieke en creatieve geest. Levendig en enthousiast, met een slank lichaam. Let op: je dosha kan niet afgeleid worden uit deze kenmerken: ook een onbalans in je basisconstitutie kan ervoor zorgen dat je deze kenmerken vertoont. Voor een juiste beoordeling van je dosha is een polsdiagnose nodig.

Inhoud

  • handgemaakte wierookstokjes, ±25 gram
  • 10 wierookkegeltjes
  • 1 keramische wierookhouder

Ingrediënten

Cedrus Deodara (Cederhout) poeder, Litsea Glutinosa (Joss) poeder, Guar Gom, Boswellia Carterii (Frankincense) poeder, Bambusa Vulgaris (bamboe) stokje, Parfum & Etherische Oliën.

Waarschuwingen

Laat brandende wierook nooit onbeheerd achter. Weghouden bij gordijnen en brandbare materialen. Gebruik op een hittebestendig oppervlak. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Ventileer na gebruik. Vermijd het direct inademen van de rook.