Supplementen

Sri Sri Ayurveda/Sri Sri Tattva voedingssupplementen zijn hoogwaardige ayurvedische producten, waar diepgaande studie en onderzoek door traditionele ayurvedische en moderne artsen en wetenschappers aan vooraf is gegaan.

 

Sri Sri Ayurveda heeft haar eigen Sri Sri Tattva-lijn voedingssupplementen en werkt daarnaast voor haar Shankara Herbal Healthcare producten samen met andere gerenommeerde producenten.

 

Sri Sri Tattva voedingssupplementen worden gemaakt van zuivere, biologisch geteelde kruiden volgens methoden die in de oude ayurvedische teksten worden beschreven. Het zijn hoogwaardige ayurvedische producten waar diepgaande studie en onderzoek door traditionele ayurvedische en moderne artsen en wetenschappers aan vooraf is gegaan. Sri Sri Tattva beschikt over een eigen ayurvedische fabriek in Hyderabad (Source Natural Foods and Herbal Supplements Limited) met hi-tech machines en een intern laboratorium waar de Sri Sri Tattva voedingssupplementen worden geproduceerd, ook voor de Europese markt. De kwaliteit en zuiverheid van de kruiden en overige ingrediënten worden getest met geavanceerde chromatologische methoden (HPCL) en de producten worden getest op zware metalen, micro-organismen en aflatoxine door ISO-17025 gecertificeerde laboratoria. Bovendien zijn de Sri Sri Tattva producten 100% plantaardig, niet getest op dieren en voldoen ze aan alle eisen van het HACCP (voedselveiligheidsplan) volgens ISO 22000 standaard.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 136

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 136

per pagina
Van hoog naar laag sorteren