Vitamine C + D3 gummies

De juiste vitamines zijn van groot belang, nog meer in de tijd van een pandemie. Vitals is al enkele jaren leverancier voor vitamines aan Sri Sri Ayurveda.

De juiste vitamines zijn van hoge kwaliteit en bestaan uit de best opneembare vormen die beschikbaar zijn. Waar mogelijk de biologisch actieve, lichaamseigen vormen. Sri Sri Ayurveda heeft voor Vitals vitamines gekozen omdat deze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Vitals richt zich op hoge en veilige doseringen zoals gebruikt in vele studies, en op combinaties waarbij de doseringen van de afzonderlijke ingrediënten goed op elkaar zijn afgestemd. De capsules zijn van plantaardige oorsprong, eventueel aangevuld met natuurlijke hulpstoffen uit rijst.

VITAMINE C + D3 - 60 Gummies

 • ideale toedieningsvorm voor kinderen in de vorm van een beertje
 • met een heerlijke bosvruchtensmaak
 • zonder toegevoegde suikers of synthetische zoetstoffen
 • gezoet met fructo-oligosachariden (FOS) uit cichoreiwortel
 • ruime dosering vitamine C en D3 per gummy
 • geschikt voor vegateriërs en veganisten

Niet iedereen vindt het even prettig of makkelijk om een voedingssupplement in te nemen. Voor die mensen heeft Vitals nu de ideale oplossing. Een gecombineerd vitamine C- en vitamine D3-supplement in de vorm van een heerlijke gummy met bosvruchtensmaak. Zónder synthetische zoetstoffen of toegevoegde suikers! Dit product in de vorm van een beertje is bij uitstek geschikt voor kinderen met hun vaak veeleisende smaakpapillen. Op deze manier krijgen ze toch hun dagelijkse dosis vitamine D binnen en extra vitamine C ter ondersteuning van het immuunsysteem. Maar ook jongeren, volwassenen of ouderen die moeilijk kunnen slikken of gewoon liever een lekkere gummy nemen, kunnen heel goed gebruikmaken van dit product.

Unieke samenstelling

De meeste producten op de markt in de vorm van gummies bevatten veel suikers of synthetische zoetstoffen. Vitamine C + D3 Gummies van Vitals bevat echter géén synthetische zoetstoffen en géén toegevoegde suikers, en dat zonder enige concessie te doen aan de smaak. Het product is uitsluitend gezoet met de natuurlijke voedingsvezel FOS (fructo-oligosachariden), afkomstig uit de wortel van de cichorei. Van nature heeft deze vezel een kleine hoeveelheid natuurlijk voorkomende suikers en een zeer prettige zoete smaak.

Bijzonder aan deze vitamine C + D3 Gummies is daarnaast dat het 100% vegan is, wat ook niet gebruikelijk is bij soortgelijke producten. De vitamine D3 in dit product wordt namelijk niet uit wolvet of vislever gewonnen, zoals doorgaans het geval is, maar uit algen. En er is géén gelatine gebruikt als hulpstof in deze gummies. Gelatine is altijd uit dierlijke bron afkomstig.

Vitamine C + D3 Gummies bevat een ruime dosering vitamine C en vitamine D3. Vitamine D is een van de meest belangrijke vitaminen voor kinderen. Het is niet voor niets dat de Gezondheidsraad aan ouders adviseert om hun kinderen tot 4 jaar dagelijks 10 mcg extra vitamine D te geven. Ook oudere kinderen en volwassenen kunnen wat extra vitamine D (in de superieure vorm van D3) goed gebruiken. Vitamine C is een andere essentiële nutriënt en een sterke antioxidant. 

(Voorlopig) toegestane gezondheidsclaims:

Vitamine C

 • ondersteunt het immuunsysteem
 • ondersteunt de stofwisseling
 • helpt bij vermoeidheid 
 • heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel
 • is gunstig voor een geestelijke balans
 • ter bescherming van gezonde cellen en weefsels
 • draagt bij aan de normale werking van het tandvlees
 • is van belang voor het behoud van sterke tanden
 • is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten
 • voor het behoud van een gezonde huid, gezond kraakbeen en sterke botten

Vitamine D

 • ondersteunt het immuunsysteem 
 • voor het behoud van een sterk gebit
 • draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
 • is goed voor de spieren
 • helpt gezonde cellen en weefsels behouden
 • ondersteunt het afweersysteem

Let op: Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten.

Op voorraad
Nog 18 beschikbaar
SKU
AYU-VIT-0014
€ 17,95

 

Gebruik: Kinderen vanaf 3 jaar 1 gummy per dag innemen (kauwen of zuigen, niet in zijn geheel doorslikken). Kinderen vanaf 11 jaar 2 gummies per dag en volwassenen 3 gummies per dag, of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Dit voedingssupplement is vanaf 2 gummies per dag niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten met méér dan 15 mcg of minder dan/gelijk aan 20 mcg vitamine D per dagdosering).

Bij 3 gummies is dit voedingssupplement niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten met méér dan 20 mcg vitamine D per dagdosering).

Let op: gebruik door kinderen altijd onder supervisie van een volwassene. 

 

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen. Houd u aan de algemeen aanbevolen of door de specialist voorgeschreven dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Niet te gebruiken als vervanging van een gevarieerde voeding.

 

De informatie op deze pagina is verstrekt door Vitals.

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 60
Soort Gummies
Vegetarisch Vegan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!