Vitacharm

  • voor behoud van een gezonde huid
  • draagt bij aan het behoud van normaal haar
  • ondersteunt de stofwisseling

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten).

Wil je onze producten gebruiken voor knaagdieren? Dat kan: neem even contact met ons op voor de juiste dosering.

Een glanzende, gezonde vacht, die wil je voor je huisdier. De huid van dieren kan worden aangetast door verschillende oorzaken, zowel van binnenuit als van buiten. Aandoeningen kunnen, indien niet behandeld, daarvan afgeleide complicaties veroorzaken die niet alleen de huid maar ook de algehele toestand van je huisdier nadelig kunnen beïnvloeden.

Vitacharm is een voedingssupplement in vloeibare vorm, dat zodoende gemakkelijk door het voer van honden en katten te mengen is. Het bevat GLA en de vitamines A, D3 en E. Toegepast als een kuur of als een doorlopende behandeling zorgt het voor een behoud van een gezonde huid en glanzende vacht en bevordert het de stofwisseling. 

 

Een verpakking bevat 100 ml.

Werkzame stoffen: GLA (gamma-linolinezuur van Borago officinalis en Oenothera biennis oliën), Vitamine A, Vitamine-D3, Vitamine-E. Overige ingrediënten: zie label.

Gebruiksaanwijzing: zie beneden.

Op voorraad
Nog 47 beschikbaar
SKU
DIE-GAR-006
€ 16,95

Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen. Goed schudden voor gebruik. Voor oraal gebruik bij dieren; te mengen door het voer.

 

Gebruiksaanwijzing (tenzij anders voorgeschreven):

- tot lichaamsgewicht van 10 kg: 2,5-5 ml, eenmaal daags, gemengd met voedsel

- vanaf lichaamsgewicht van 10 kg: 5-10 ml, eenmaal daags, gemengd met voedsel

 

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Ayurvet.

Ayurvet, met natuurlijke oplossingen voor de hedendaagse verzorging van huisdieren

De Ayurvet- en Ayupet-producten zijn ontwikkeld voor de verzorging van huisdieren. Ze zijn gemaakt van kruiden en mineralen en zijn vrij van synthetische toevoegingen. Bij de productie werd eeuwenoude ayurvedische kennis gecombineerd met de nieuwste onderzoeksresultaten en technologie, waardoor de producten zowel qua samenstelling als werkzaamheid precies dat bieden wat onze huisdieren nodig hebben.

Het productassortiment van Ayurvet omvat vacht- en huidverzorgingsproducten voor zowel uitwendig als inwendig gebruik (zoals shampoo, wondverzorging en anti-parasitaire verzorging), evenals producten die effectieve en natuurlijke oplossingen bieden voor de meest voorkomende klachten bij dieren.

Zo kunnen baasjes iets teruggeven voor de vreugde die ze elke dag aan hun huisdieren beleven.

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
inhoud 100 ml
Soort Vloeistof