Super Shot Kurkuma, Kaneel & Appel - Bio 100 ml

Super Shot Kurkuma, Kaneel & Appel - een krachtig energiebommetje voor rond 10.00 uur 's morgens

Kurkuma, ook wel Indiase saffraan genoemd, wordt al duizenden jaren gebruikt als specerij en als geneeskrachtig kruid. Ook kaneel wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele ayurvedische en Chinese geneeskunde. Appels, rijk aan vezels, behoren tot de meest populaire vruchten op aarde. Combineer deze ingrediënten met elkaar en je krijgt een krachtige energiebooster.

Een combinatie van de helende eigenschappen van kurkuma, de ontgiftende krachten van kaneel, en de energiegevende eigenschappen van appel, gebaseerd op een traditioneel ayurvedisch recept.

 

Ayurveda Super Shots, elk voor een bepaalde tijd van de dag. Een combinatie van aloude ayurvedische kennis en 100% biologische sappen. Een krachtige biologische mix van planten, vruchten en botanica. De kruiden, planten en vruchten die in de recepten worden gebruikt, zijn bedoeld om een eventuele onbalans in je dosha te herstellen.

Op voorraad
Nog 96 beschikbaar
SKU
ZERO-333820
€ 2,99

Bij voorkeur te gebruiken rond 10 uur 's morgens.

Ayurveda Super Shot is gecertificeerd biologisch, glutenvrij, veganistisch en bevat geen smaakstoffen of pesticides

Inhoud: 100 ml

Smaak: een krachtige kurkuma smaak met een vleugje kaneel

Afmetingen glazen flesje:4.5 × 4.5 × 10.2 cm

Ingrediënten: biologisch appelsap uit concentraat (72%), Biologisch kurkuma sap (25%), Biologisch citroensap concentraat (3%), Biologische kaneel cassia

Voedingswaarde Informatie (/100 ml): energie 177 kJ (42 kcal), vet < 0,5 g (waarvan verzadigd 0 g), koolhydraten 9,6 g (waarvan suikers 9,6 g), eiwit < 0,5 g, zout 0,3 g

Meer informatie
inhoud 100 ml
Eigenschappen Vegan, Biologisch, Glutenvrij, Lactosevrij