Vedanantaka Balm

Ook bekend als: vedanataka vati zalf/balm, vedanantaki vati zalf/balm, vedanataki vati zalf/balm

 

Pijnstillende zalf: een verpakking bevat 30 gram.

Algemene gebruiksaanwijzing voor verlichting bij o.a. spierpijn en spierkrampen, gewrichtspijn, verstuiking, rugpijn, spondylitis en sportblessures (volwassenen): voor uitwendig gebruik; inwrijven op de pijnlijke plek, tenzij anders geadviseerd. Niet smeren op open wonden, ontstoken huid en slijmvliezen.

Werkzame stoffen: Pinda olie, Dhanvantaram olie, Narayana olie.

Overige ingrediënten: zie label.

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

 

Niet op voorraad
Nog 0 beschikbaar
SKU
AYU-BA-001
€ 7,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet boven 25° C ,niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

Meer informatie
inhoud 30 g