Vasa

Vasa (Adhatoda vasica) is de Sanskriet benaming van de malabarnoot. Vasa is een kleine tropische struik die altijd groen blijft. Van deze plant worden de gedroogde bladeren al eeuwen gebruikt vanwege hun heilzame werking. Werking van Vasaka Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Vasaka een verlagende werking op Vata, Pitta en Kapha (Tridosha).

Een verpakking bevat 60 vegan tabletten.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1 tot 2 tabletten tenzij anders geadviseerd.

Werkzame stof: Vasa (Adhatoda vasica). Overige ingrediënten: zie etiket.

 

Ook bekend als: Vasa (Adhatoda vasica), usticia adhatoda, Malabar nut, adulsa, adhatoda, ആടലോടകം, ஆடாதொடை, বাসক, vasaka, અરડૂસી, अडूसा

Niet op voorraad
Nog 0 beschikbaar
SKU
AYU-FS-048
€ 19,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info

Meer informatie
Aantal 60
Soort Tabletten
Vegetarisch Vegan