Vacha

Vacha (Acorus calamus) is de Sanskrietnaam voor de wortelstok van Kalmoes. Deze vijverplant maakt deel uit van de enige genus van de familie Acoraceae. Vacha komt veel voor in drassige gebieden en wordt al duizenden jaren gebruikt vanwege haar heilzame werking. Ook de oude Grieken wisten raad met de kalmoesplant en kalmoeswortel.

 

Een verpakking bevat 60 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1 capsule met water innemen tenzij anders voorgeschreven.

Werkzame stoffen: Kalmoes (acorus calamus), Trifala poeder (emblica officinalis), Terminalie belerica (terminalia chebula). Overige ingrediënten: zie label.

 

Bekend als: Vacha

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-078
€ 18,50

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 60
Soort Capsules
Vegetarisch Ja