Trikatu

  • stimuleert de stofwisseling
  • bevordert de spijsvertering
  • vermindert slijmvorming

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Trikatu betekent letterlijk "drie scherpe kruiden". Trikatu combineert dan ook de werkingen van gember (Zingiber officinale), zwarte peper (Piper nigrum) en lange peper (Piper longum). Deze kruiden verhogen de stofwisseling en breken stofwisselingsslakken af. Omdat Trikatu ook slijmvorming vermindert, zorgt het middel tevens voor vrijer ademen. Trikatu zorgt voor een goede spijsvertering, een goede opname van voedingsstoffen en heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop. 

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.

 

Een verpakking bevat 60 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1-2 capsule met water of honing, voor de maaltijd innemen tenzij anders voorgeschreven.

Werkzame stoffen: Lange peper (piper longum), zwarte peper (piper nigrum), gember (zingiber officinale). Overige ingrediënten: zie label.

 

Bekend als: Trikatu, trikathu

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-077
€ 23,95

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 60
Soort Capsules
Vegetarisch Ja