Horor: pubers en puistjes

Horor: pubers en puistjes

 

De scholen zijn weer begonnen en daar gaat onze brugklasser: vaak met spanning, een tas vol boeken en helaas ook vaak met een gezicht vol jeugdpuistjes. Puistjes zijn verstopte, ontstoken talgklieren. Veel pubers hebben er last van en het kan funest zijn voor hun zelfbeeld. Ook volwassenen kunnen er last van hebben. Wat is eraan te doen? 

 

  • eet en drink gezond: veel fruit en water

  • ga op tijd naar bed: voldoende slaap is noodzakelijk

  • vermijd teveel zon: dit kan de ontstekingen namelijk verergeren

  • rook niet: roken vermindert de doorbloeding van de huid

  • gebruik geen make-up op oliebasis maar op waterbasis

  • reinig de huid goed, 2 x per dag

  • vermijd stress

 Sri Sri Ayurveda Anti Acne Gel en -Facewash: de complete verzorging voor een gezonde, schone en gave huid. De gel gaat puistjes en mee-eters tegen en vermindert littekenvorming bij onzuivere huid. Ze bevat gember extract, een natuurlijk enzym dat helpt bij de bestrijding van acne; neem extract, voor een verkoelend effect op de huid en een anti-bacteriele werking; tulsi extract dat ontstekingsremmend is en als een anti-oxidant werkt waardoor de acne sneller vermindert. De verfrissende, diepreinigende facewash bevat teatree-olie, gember- en druivenpit-extract. 

Je puber straalt niet alleen van binnen maar ook van buiten!

 

Sri Sri Ayurveda Anti Acne Gel en Anti Acne Facewash zijn te koop in de Sri Sri Ayurveda webshop

 

Disclaimer

Deze artikelen hebben tot doel informatie te verschaffen over ayurvedische tradities. Deze informatie is niet bedoeld als diagnose, behandeling, genezing of preventie van welke ziekte dan ook. Als u ernstige, acute of chronische gezondheidsproblemen heeft, neem dan contact op met uw huisarts.Indien u advies wenst van een ervaren ayurvedisch specialist bel of email dan naar Sri Sri Ayurveda. Neem vooraf contact op met uw huisarts indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.