Pathyadi Kadha

 

Pathyadi kadha is een Ayurvedische kruidencombinatie in de vorm van een kadha (decoctum). Het bevat kruiden zoals Haritaki, Bibhitaki, Amalaki, Kurkuma, Neem en Guduchi. 

De Ayurvedische gezondheidsleer maakt gebruik van verschillende bereidingsvormen voor haar natuurlijke supplementen. Pathyadi kadha is een Ayurvedische kruidencombinatie in de vorm van een kadha (decoctum). Een kadha is een Ayurvedische kruidendrank of decoctie. Het wordt bereid door een enkelvoudig kruid of een kruidenmengsel te koken in water, waardoor de substantie in vloeibare vorm ingenomen kan worden. Hierdoor is een kadha gemakkelijk opneembaar door het lichaam en wordt de werking van het kruiden-afkooksel geoptimaliseerd. 

Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Pathyadi kadha een balancerende werking op Vata, Pitta en Kapha (Tridosha). 

 

Een verpakking bevat 250 ml kruidendrank.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 x daags (ochtend en avond) 15 ml (1 eetlepel) aanlengen met dezelfde hoeveelheid water, tenzij anders voorgeschreven.

Werkzame stoffen: o.a. Haritaki, Bibhitaki, Amalaki, Kurkuma, Neem en Guduchi.  Overige ingrediënten: zie label.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-083
€ 22,95

Niet gebruiken bij zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten: Water, verwerkte kruiden: Terminalia chebula (Haritaki), Terminalia belerica (Bibhitaki), Emblica officinalis (Amalaki), Andrographis paniculata (Kalmegh), Curcuma longa (Haldi/geelwortel), Azadirachta indica (Neem), Tinospora cordifolia (Guduchi), Woodfordia fruticosa, palmsuiker. 

Meer informatie
inhoud 250 ml
Soort Vloeistof
Vegetarisch Vegan