Shakti Drops

Ook bekend als: Shakti drops, Shakti druppels, Shaktidrops, Shaktidruppels.

 

Een verpakking bevat 30 ml. (Bij 10 druppels per dag is een flesje voldoende voor 2 maanden).

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 5 tot 6 druppels opgelost in 150 ml water tenzij anders geadviseerd.

Werkzame stoffen: Amla (Embilica officinalis), Ashvaganda (Withania somnifera), Bringarazh (Eclipta alba), Brahmi (Bacopa monnieri), Amrut (Tinospora cordifolia), Shankapushpi (Convolvulus pluricaulis), Shatavari (Asparagus racemosa) , Yashtimadhu (Glycyrrhiza glabra). Overige ingrediënten: zie etiket.

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

 

Op voorraad
Nog 84 beschikbaar
SKU
AYU-SHAK-02
€ 20,00
Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen. Schudden voor gebruik.
Meer informatie
inhoud 30 ml
Soort Druppels
Vegetarisch Ja