Satavari

  • voor een normale en regelmatige menstruatie
  • bij overgangsverschijnselen
  • versterkt levenskracht
  • geeft energie

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Satavari (Asparagus racemosus) is een verwant van de aspergeplant en komt in India in het wild voor in hoger gelegen bosgebieden van de Himalaya gebergten. Deze plant met zijn elegante slanke blaadjes en lieftallige witte bloemetjes wordt de 'Ginseng voor vrouwen' genoemd. Het poeder van de wortel van Shatavari is een belangrijk ingredient dat al duizenden jaren gebruikt wordt in de Ayurvedische kruidenleer. Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Satavari een verlagende werking op Vata en Pitta.

  

Een verpakking bevat 60 vegan tabletten.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1 tot 2 tabletten tenzij anders geadviseerd.

Werkzame stof: Satavari (Aspargus racemosa). Overige ingrediënten: zie etiket.

 

Ook bekend als: Satavari, Asparagus racemosa, Asparagus racemosus, satavar, shatavari, shatamull, shatawari, satavri, shatavri, Aziatische asperge

Op voorraad
Nog 14 beschikbaar
SKU
AYU-FS-020
€ 18,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 60
Soort Tabletten
Vegetarisch Vegan