Rose facial mist

Voor alle dosha's (Tridosha)

Tridosha lijn

  • Rozen zijn diep hydraterend, rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten en hebben verzachtende, kalmerende en regenererende eigenschappen
  • Ideaal voor een verfrissende lift
  • Diep voedend en hydraterend
  • Rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten 

Shankara's Rose Facial Mist is een verfrissende en verjongende verneveling voor een optimale hydratatie van de huid. Rose werd uitgekozen vanwege de kalmerende en verjongende eigenschappen. Rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten. De essentiële rozenolie is diep hydraterend. Deze buitengewoon zuivere gezichtsnevel helpt droge huid tegen te gaan en de gevoelige huid te verzachten.

Gebruiksaanwijzing: Spray 2 tot 4 keer op een gereinigde huid voordat u serum en vochtinbrengende crème aanbrengt. Kan ook over make-up worden gebruikt of op elk moment van de dag voor een aromatische en energieke lift. Ook ideaal in het vliegtuig.

 

Sinds 2001 maakt Shankara natuurlijke producten die uw huid voeden en een natuurlijke uitstraling bevorderen. We brengen de oude levenswetenschap uit het oosten (Ayurveda) samen met de moderne productiemethoden en kennis van anti-oxidanten. Wij creëren zo op duurzame wijze een unieke lijn van volledig natuurlijke, resultaatgerichte producten.

Onze producten worden met zorg en aandacht en in kleine hoeveelheden gemaakt in onze productiefaciliteit in Glen Burnie, Maryland, VS. Onze producten geven een gevoel van welzijn, terwijl ze een natuurlijke stralende huid bevorderen.

Shankara Skincare streeft ernaar de wereld te verbeteren en doneert 100% van de nettowinst aan initiatieven zoals bijvoorbeeld onderwijs voor meisjes en vrouwen in ontwikkelingslanden.

Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
SH-0026
€ 28,00

Voor alle huidtypes (Tridosha)

Tridosha lijn

Structured energized water; Rose Absolute EO; Vegetable-derived sugars

Meer informatie
inhoud 100 ml