Renayur

  • ondersteunt een verantwoorde prostaatverzorging
  • positieve invloed op de urinewegen, de blaas en de nieren.

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

Renayur is een modern ayurvedisch preparaat op basis van traditionele kruiden met een positieve invloed op het mannelijke urogenitale systeem, en dan met name de prostaat. De prostaat ligt vlak onder de urineblaas en omsluit de plasbuis (urethra). De plasbuis loopt van de blaas tot aan het uiteinde van de penis.

Bij het ouder worden verdient de prostaat extra aandacht. Op latere leeftijd kunnen veranderingen van de prostaat van invloed zijn op de urinelozing en veelvuldig toiletbezoek tot gevolg hebben. Naar schatting krijgt circa 50 procent van de mannen boven de 60 jaar er mee te maken. Veel van hen komen er niet openlijk voor uit.

Een gezonde leefstijl zorgt voor het behoud van een goede balans in het lichaam. De volgende adviezen dragen daarnaast in het bijzonder bij aan het behoud van een normale prostaat en een goede prostaatfunctie:

  • Zorg voor een goede stoelgang 
  • Ga regelmatig naar het toilet om te plassen en neem hiervoor de tijd 
  • Neem voldoende lichaamsbeweging 
  • Wees matig met alcohol, specerijen en koffie 
  • Blijf voldoende drinken, ook als het plassen moeilijk gaat

Als middel voor een verantwoorde prostaatverzorging is Renayur opgebouwd uit ayurvedische planten die goed zijn voor de prostaat en de prostaatfunctie ondersteunen.

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.

 

Een verpakking bevat 100 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 2 capsules met water innemen, gedurende tenminste een maand tenzij anders voorgeschreven.

Ingrediënten: zie label.

 

Bekend als: Renayur, Renajur

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-070
€ 33,50

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 100
Soort Capsules
Vegetarisch Ja