Punarnava

 

  • bevordert een normale stoelgang
  • helpt bij een goede vochtbalans

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Punarnava (Boerhaavia diffusa) is een meerjarige plant uit de familie Nyctaginaceae, de Nachtschonefamilie. Deze plant vermenigvuldigt zich in het regenseizoen door middel van snelgroeiende scheuten. De heilzame werking ervan schuilt voornamelijk in de vlezige witte wortelstok. In het Sanskriet betekent Punarnava letterlijk ‘vernieuwen’. In de Ayurvedische leer wordt het kruid namelijk ‘vernieuwende’ eigenschappen toebedeeld. Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Punarnava een verlagende werking op Vata, Pitta en Kapha (Tridosha).

 

Een verpakking bevat 60 vegan tabletten.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1 tot 2 tabletten tenzij anders geadviseerd.

Werkzame stof: Punarnava (Boerhaavia diffusa) Overige ingrediënten: zie etiket

 

Ook bekend als: Punarnava (Boerhavia diffusa), punharnava, puhnarnava, red spiderling, spreading hogweed, tarvine

Op voorraad
SKU
AYU-FS-038
€ 17,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

 

Meer informatie
Aantal 60
Soort Tabletten
Vegetarisch Vegan