Pilex

Foto kan afwijken van het origineel.

 

Een verpakking bevat 100 tabletten.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 3 maal daags 2 tot 3 tabletten na de maaltijd, gedurende 1 week tenzij anders voorgeschreven, daarna 2 maal daags gedurende 4 tot 6 weken.

Werkzame stof: o.a. Berberis (Berberis aristata). Overige ingrediënten: zie label.

 

Bekend als: Pilex, philex

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-069
€ 17,15

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 100
Soort Tabletten