Otosaf oordruppels

Prijsverlaging i.v.m. uiterste verkoopdatum t/m 30 juli 2021

 

  • ayurvedische oordruppels op kruidenbasis

 

Wil je onze producten gebruiken voor knaagdieren? Dat kan: neem even contact met ons op voor de juiste dosering.

Behandel de gevoelige oren van je huisdier regelmatig met Otosaf oordruppels op kruidenbasis. Als je regelmatig de tijd neemt om de oren van je huisdier te verzorgen met het juiste natuurlijke middel dan krijgt je huisdier geen oorklachten. Voor o.a. honden en katten. 

 

Een verpakking bevat 10 ml, met pipet.

Werkzame stoffen: Pinus longifolia, Azadirachta indica, Cedrus deodara, Eucalyptus globulus, Andropogon citronella, Boswellia serrata, Acorus calamus, Curcuma longa, Ocimum sanctum, Cinnamomum zeylanicum, Zingiber officinale, Allium sativum. Overige ingrediënten: zie label.

Gebruiksaanwijzing: zie beneden.

Op voorraad
Nog 10 beschikbaar
SKU
DIE-GAR-007
€ 13,95

Bewaar op een koele en droge plek, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen. Goed schudden voor gebruik. Oordruppels voor gebruik bij dieren.

 

Gebruiksaanwijzing (tenzij anders voorgeschreven):

  • Til (bij honden) de flap van het oor op.
  • Terwijl je het hoofd stil houdt en de oorflap naar achteren legt, steek je het pipetje van de fles in het oor in een voorwaartse richting naar het puntje van de neus toe.
  • Breng 3 tot 5 druppels aan in de gehoorgang en 2 tot 3 druppels in het uitwendige oor. Verwijder zichtbare was met een wattenstaafje.
  • Steek aan het einde van de reinigingsprocedure het pipetje opnieuw in het oor in voorwaartse richting naar het puntje van de neus toe en knijp nog 2 tot 3 druppels in de gehoorgang.
  • Leg de oorflap terug op zijn plaats zonder dat je huisdier zijn hoofd schud, en masseer het oor zachtjes maar stevig met de palm van je hand. Dit smeert de gehele gehoorgang in met de oordruppels.
  • Kijk eens per maand de oren van je huisdier na op oorsmeer, en vaker als hij in het verleden oorproblemen heeft gehad.

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Ayurvet.

Ayurvet, met natuurlijke oplossingen voor de hedendaagse verzorging van huisdieren

De Ayurvet- en Ayupet-producten zijn ontwikkeld voor de verzorging van huisdieren. Ze zijn gemaakt van kruiden en mineralen en zijn vrij van synthetische toevoegingen. Bij de productie werd eeuwenoude ayurvedische kennis gecombineerd met de nieuwste onderzoeksresultaten en technologie, waardoor de producten zowel qua samenstelling als werkzaamheid precies dat bieden wat onze huisdieren nodig hebben.

Het productassortiment van Ayurvet omvat vacht- en huidverzorgingsproducten voor zowel uitwendig als inwendig gebruik (zoals shampoo, wondverzorging en anti-parasitaire verzorging), evenals producten die effectieve en natuurlijke oplossingen bieden voor de meest voorkomende klachten bij dieren.

Zo kunnen baasjes iets teruggeven voor de vreugde die ze elke dag aan hun huisdieren beleven.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
inhoud 10 ml
Soort Druppels