Ostayur

  • voor behoud van sterke botten
  • goed voor de aanmaak van kalk
  • speelt een rol bij de botaanmaak

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Ostayur is een belangrijk Ayurvedisch middel voor behoud van sterke botten. Het bestanddeel Vicissus quadrangularis speelt een rol bij de botaanmaak. Belangrijke toevoeging aan Ostayur is bamboe (Bambusa vulgaris). Deze snelgroeiende grassoort wordt in Azië van oudsher gebruikt vanwege zijn positieve effecten op de botaanmaak. Bamboe is een voorname bron van silica, dat zich in de osteoblasten (botvormende cellen) bevindt en verantwoordelijk is voor de afzetting van calciumfosfaat in de eiwitmatrix van het botweefsel. Naast silica bevat bamboe ook ijzer, calcium, choline en betaïne. Essentiële bouwstoffen die een waardevolle bijdrage leveren.

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.

 

Een verpakking bevat 120 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 2 capsules met water innemen tussen de maaltijden tenzij anders voorgeschreven.

Ingrediënten: zie label

 

Bekend als: Ostayur, Ostajur, Ostaiur, Osthayur, Osthajur, Osthaiur

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-068
€ 39,90

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info

Meer informatie
Aantal 120
Soort Capsules
Vegetarisch Ja