Aroma Olie Organic Goodness Sandalwood - 10 ml

Organic Goodness Aroma Geurolie Sandalwood

Organic Goodness Aromaolie Misore Chandan - Sandelhout is een essentiële olie, gemengd met kokosolie, zonnebloemolie en jojoba olie. Sandelhout is een van de meest populaire, nostalgische geuren. Het is een rijk geurende olie die ontspannend werkt en helpt bij het verminderen van stress. 

Aroma geuroliën zijn krachtige oliën die door verhitting een aangename geur doen vrijkomen. Ze creëren een heerlijke warme en uitnodigende sfeer. Wanneer je een emotie of geur koppelt aan een gebeurtenis wordt deze herinnering vereeuwigd in je geheugen. Hoe meer je de zintuigen prikkelt, hoe inniger de beleving wordt.

De aroma geurolie wordt vervaardigd in India en is ideaal voor gebruik in oliebranders en geurverspreiders (diffusers), maar ook te gebruiken voor alle andere geurtoepassingen in huis. Enkele druppels aroma geurolie kunnen aan een potpourri worden toegevoegd om de geur weer op te frissen en vrij te geven.

Verpakt in een amberkleurig glazen flesje zodat de geur langer blijft. Ook een fijn cadeau-idee.

Op voorraad
Nog 8 beschikbaar
SKU
PHO-64620
€ 5,50

Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden.

Bewaren op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht.

Inhoud: 10 ml.

Verpakking: amberkleurig glazen flesje in kartonnen doosje.

Let op: aroma geuroliën zijn geen parfumoliën en mogen dus niet op de huid worden aangebracht.

Gebruiksaanwijzing: vul de aromabrander met water en voeg ongeveer 2 tot 5 druppels van de geurolie toe. Steek het waxinelichtje aan en plaats deze onder de aromahouder. Zodra het water verwarmt en verdampt zal de aromatische geur opstijgen. Ook fijn om toe te voegen aan potpouri.