Newcharm gel

 • voor behoud van een gezonde huid
 • ondersteunt het herstellend vermogen van de huid 

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten).

Wil je onze producten gebruiken voor knaagdieren? Dat kan ook!

Newcharm huidgel is een revolutionaire innovatie in de behandeling van de huid.

De huid is heel belangrijk: het is het eerste contact met de buitenwereld, en tevens een barrière die voorkomt dat schadelijke invloeden kunnen binnendringen. Als de huid gewond raakt, kan deze zijn beschermingsfunctie verliezen. 

Newcharm gel is een multitasker: een huidgel op basis van het extract van 5 geselecteerde kruiden, die bekend staan om hun goede eigenschappen. De speciale gelformule zorgt voor een snelle opname en gemakkelijk aanbrengen. De speciale geur en smaak voorkomen dat je huisdier de gel van de huid aflikt. Voor o.a. honden en katten.

 

Een verpakking bevat 25 gram huidgel.

Werkzame stoffen: Cedrus deodara, Pongamia glabra, Azadirachta indica, Acorus calamus, Eucalyptus globulus. Overige ingrediënten: zie label.

Gebruiksaanwijzing: zie beneden.

Op voorraad
Nog 48 beschikbaar
SKU
DIE-GAR-003
€ 14,95

Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.  Huidgel voor uitwendig gebruik bij dieren.

 

Gebruiksaanwijzing (tenzij anders voorgeschreven):

Reinig eerst het betroffen gebied met een warme zoutoplossing of gewoon water na het verwijderen van het haar.

Breng Newcharm gel royaal aan op en rond het aangetaste gebied na het reinigen. Ga hiermee door totdat de huid helemaal gaaf is, volgens onderstaand schema of zoals geadviseerd door de specialist.

 • Lichte verwondingen: tweemaal daags aanbrengen gedurende 3-5 dagen
 • Dermatitis: tweemaal daags aanbrengen gedurende 7-10 dagen
 • Schurft: 14 dagen. Tweemaal daags aanbrengen gedurende de eerste 7 dagen en vervolgens eenmaal daags gedurende de volgende 7 dagen.
 • Demodecose: 21 dagen. Tweemaal daags gedurende de eerste 7 dagen, daarna eenmaal daags gedurende de volgende 5 dagen en daarna om de dag tot dag 21.
 • Dermatomycose: 10 dagen. Tweemaal daags gedurende 5 dagen, daarna eenmaal daags tot dag 10.
 • Droog eczeem: tweemaal daags gedurende 7 dagen
 • Vochtig eczeem: eenmaal daags gedurende 7 dagen
 • Brandwonden: tweemaal daags gedurende 7-10 dagen
 • Pyodermie: Tweemaal daags gedurende 7-10 dagen

 

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Ayurvet.

Ayurvet, met natuurlijke oplossingen voor de hedendaagse verzorging van huisdieren

De Ayurvet- en Ayupet-producten zijn ontwikkeld voor de verzorging van huisdieren. Ze zijn gemaakt van kruiden en mineralen en zijn vrij van synthetische toevoegingen. Bij de productie werd eeuwenoude ayurvedische kennis gecombineerd met de nieuwste onderzoeksresultaten en technologie, waardoor de producten zowel qua samenstelling als werkzaamheid precies dat bieden wat onze huisdieren nodig hebben.

Het productassortiment van Ayurvet omvat vacht- en huidverzorgingsproducten voor zowel uitwendig als inwendig gebruik (zoals shampoo, wondverzorging en anti-parasitaire verzorging), evenals producten die effectieve en natuurlijke oplossingen bieden voor de meest voorkomende klachten bij dieren.

Zo kunnen baasjes iets teruggeven voor de vreugde die ze elke dag aan hun huisdieren beleven.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
inhoud 25 g
Soort Gel