Myaxyl Crème

  • weldadig
  • goed voor de spieren
  • natuurlijke crème
  • voor uitwendig gebruik
  • geschikt voor vegetariërs 

  

Een verpakking bevat 20 gram.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): Voor uitwendig gebruik, zoals voorgeschreven.

Werkzame stoffen: Trachyspermum ammi, Mahanarayana thailam, Cinnamomum camphora. Overige ingrediënten: zie label (volgt nog).

 

Myaxyl crème is een natuurlijke crème die goed is voor de spieren. Wrijf de crème licht in op de pijnlijke plek en ervaar het weldadig gevoel. 

Op voorraad
Nog 7 beschikbaar
SKU
OJAS-CRE-001
€ 4,85

Voor plaatselijk gebruik: inwrijven op de pijnlijke plek, tenzij anders geadviseerd. Niet smeren op open wonden, ontstoken huid en slijmvliezen, contact met ogen vermijden.

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet boven 25° C ,niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten: Trachyspermum ammi, Mahanarayana thailam, Cinnamomum camphora

Inhoud : 20 gram

Verpakking: kunststof container HDPE vrij van Phthalates en Bisphenol A (BPA)

Allergie info: nvt

Hulpstoffen: geen

Toevoegingen: geen

Geschikt voor vegetariërs: ja

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

 

Meer informatie
inhoud 20 g