Moisturizing Cream Rose, Aloe Vera & Shea Butter

  • geschikt voor alle huidtypes
  • vochtinbrengend, voor de dagelijkse verzorging
  • verrijkt met aloë vera
  • verrijkt met rozenextracten
  • met het goede van shea boter en sojaolie.

 

Moisturizing Cream - Rose, Aloe Vera & Shea Butter is gemaakt met geselecteerde ayurvedische ingrediënten die je huid gezond en stralend maken. Deze vochtinbrengende crème kan worden gebruikt voor de dagelijkse verzorgingsroutine. De huid van gezicht en lichaam wordt zo de hele dag goed verzorgd en voelt gezond en soepel aan.

De creme is verrijkt met Aloë Vera, bekend om haar vele goede eigenschappen en bevat rozenextracten: een veel gebruikte grondstof voor wellness- en schoonheidsproducten. Met al het goede van Shea Boter en sojaolie.

Op voorraad
Nog 25 beschikbaar
SKU
SST-COSM-12
€ 11,50

Ayurvedische huidverzorging. Alleen uitwendig gebruiken. Vermijd contact met ogen. Natuurlijk product: kleurverschillen mogelijk. Bewaar bij kamertemperatuur, niet in direct zonlicht.


Gebruiksaanwijzing: was/reinig je lichaam met een milde zeep, aanbevolen wordt om de vochtinbrengende creme na Rose of Lemon face wash te gebruiken. Neem een kleine portie van de crème op je handen en breng het zachtjes aan op het gezicht, hals en lichaam om een zachte huid met een gezonde teint te verkrijgen. Dagelijks te gebruiken: twee keer per dag of wanneer nodig, afhankelijk van de conditie en het type van de huid.

Meer informatie
inhoud 150 g