Meditatiekussen Yogi & Yogini Hennep halve maan (boekweit) - groen

Meditatiekussen van hennep, in halve-maanvorm, met binnenhoes van ongebleekt katoen met sluitkoord, gevuld met natuurlijke boekweitdoppen. De hoogte van het kussen kan eenvoudig naar wens worden aangepast door wat van de vulling te verwijderen. Met handgreep voor gemakkelijk dragen.

Hennep is een alternatieve, natuurlijke vezel die wordt vervaardigd met een lage impact op het milieu. Het maakproces vereist geen irrigatie, maakt geen gebruik van pesticiden of kunstmest en wordt geoogst en verwerkt met de hand. Het is een van de meest duurzame natuurlijke vezels op de planeet, en resulteert in een prachtige stof, vergelijkbaar met linnen. Hennepteelt verbetert de gezondheid van de bodem en boeren kunnen voedselgewassen planten in hetzelfde veld direct na een hennep oogst zonder braakperiode. Op deze manier kunnen de boeren marktgewassen en voedselgewassen groeien op dezelfde grond. Hennep wordt biologisch geteeld met behulp van alle natuurlijke ingrediënten: compost, dierlijke mest en beschikbaar regenval. 

Yogi & Yogini Meditation

Yogi & Yogini Meditation brengt producten op de markt die ondersteuning bieden bij je meditatie beoefening. Maak van je meditatie moment een dagelijks wellness ritueel. De juiste materialen ondersteunen je concentratievermogen en comfort, zodat je zonder afleidingen je geest kunt trainen in liefdevolle aandacht, compassie en wijsheid.

Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
PHO-8221
€ 39,95

Perfect voor gebruik thuis of buitenshuis. Hoes van 100% hennep, wasbaar, met ritssluiting. Binnenkussen met boekweit vulling. Je kunt gemakkelijk het gewicht en de dikte van je kussen aanpassen.

Afmetingen: 33 x 13 cm

Buitenkussen: katoen, met rits aan de onderzijde.

Binnenkussen: ongebleekt katoen, gesloten met een koord.

Vulling: boekweitdoppen van goede kwaliteit, geen onregelmatigheden.

Wasvoorschrift: koud tot handwarm apart wassen in de handwas nadat het binnenkussen met boekweitkaf is verwijderd.  

Kussens uit verschillende bestellingen kunnen vanwege verschillende verfbaden lichte kleurverschillen vertonen.