Medhya Rasayana

Ook bekend als: Medhya Rasayana, Medhyarasayana, Medhyarasyana, medya rasayana, medyarasayana

Onze leverancier heeft door grote schaarste van de ingrediënten de prijs van Medhya Rasayana drastisch moeten verhogen. Wij kunnen niet anders dan deze verhoging doorvoeren in onze prijs.

 

Een verpakking bevat 100 ml.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 5 tot 10 ml per dag tenzij anders geadviseerd. Kinderen 5 ml per dag tenzij anders geadviseerd.

Bevat zoethout, mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Werkzame stoffen: Shankhapushpi, Brahmi, Guduchi, Yashtimadhu, Jatamansi, Vacha Shatavari, Ashwagandha. Overige ingrediënten: zie etiket (volgt nog)

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Op voorraad
Nog 17 beschikbaar
SKU
AYU-FS-077
€ 12,50

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

Label volgt nog

Meer informatie
inhoud 100 ml
Soort Elixer
Vegetarisch Ja