Mangostan ontbijtyoghurt

Mangostan ontbijtyoghurt

ONTBIJT MET MANGOSTAN EN KOKOSYOGHURT

Dankzij dit heerlijke ontbijtpotje eet je toch gezond op een haastige ochtend! Biotona Mangostan zorgt voor een goede portie antioxidanten. Het hennepzaad houdt je verzadigd tot de middag. Een krachtige start van de dag met deze lekkernij.

Lees meer over de gezondheidsvoordelen van Mangostan in onze blog

Met dank aan Biotona voor het recept!

Ingrediënten:

  • ½ mango, geschild en gesneden
  • 120 ml vegetarische kokosyoghurt, naturel
  • 1 tot 2 eetlepels Biotona Mangosteen-pulp
  • 1 eetlepel kokos-chips (kokosvlokken), ongezoet
  • 2 handenvol huisgemaakte granola

Voor de huisgemaakte granola: (2 porties)

 

Bereiding

Bereid eerst de huisgemaakte granola door de haver, de geraspte kokos, het hennepzaad, het zout en de ontpitte medjool dadels in een de keukenmachine te blenden tot ze in kleine, grove stukjes zijn gebroken en goed gemengd zijn.

Voeg geleidelijk aan de Biotona Mangosteen-pulp toe en blend een paar keer, tot je vochtige, grove kruimels ziet. Doe de granola in een pot of luchtdichte verpakking en bewaar in de koelkast.

Meng de kokosyoghurt met een of twee eetlepels Biotona Mangosteen-pulp.

Vul een glazen ontbijtpotje in laagjes met achtereenvolgens granola, blokjes mango, kokosyoghurt gemengd met Biotona Mangosteen-pulp, nog een handvol granola en sluit af met mangoblokjes (of maak je eigen ontbijtcreatie). Werk vervolgens mooi af met kokos-chips (kokosvlokken) en (optioneel) een scheutje Biotona Mangosteen-pulp erover.

Lees meer over de gezondheidsvoordelen van Mangostan in onze blog

Deel dit