Lukol

  • ondersteunt een regelmatige menstruatie
  • bij ongemakken voorafgaand aan de menstruatie
  • bij overgangsverschijnselen
  • bij wisselende stemmingen

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Speciaal voor de vrouw.

De bestanddelen van Lukol zijn beproefde kruiden en mineralen die van oudsher bij menstruatie worden toegepast. Lukol is speciaal geformuleerd om een normale en regelmatige cyclus te bevorderen. Maar Lukol doet meer: zo helpt het ook bij ongemakken voorafgaand aan de menstruatie zoals wisselende stemmingen. Lukol is ook een uitkomst bij overgangsverschijnselen.

 

Een verpakking bevat 100 tabletten.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 3 maal daags 1-2 tabletten innemen gedurende 6-8 weken tenzij anders voorgeschreven.

Bevat zoethout: mensen met een hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Ingrediënten: zie label.

 

Bekend als: Lukol, Lucol

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-063
€ 20,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

Informatie op deze pagina is verstrekt door Holisan.  

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 100
Soort Tabletten