Loamglo shampoo-concentraat

  • voor behoud van een gezonde huid

Dit is een (voorlopig) toegestane gezondheidsclaim. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten).

Wil je onze producten gebruiken voor knaagdieren? Dat kan ook!

De vacht en huid van je huisdier kan gevoelig zijn en vereist een speciale en regelmatige verzorging. Daarvoor is Loamglo uitermate geschikt. Loamglo is een pH-neutrale vloeibare reiniging op kruidenbasis, gemaakt van de extracten van 3 geselecteerde kruidencomponenten. Het is een natuurlijk middel om de vacht van je huisdier te verzorgen zodat schadelijke stoffen en invloeden van buitenaf geen kans krijgen.

De natuurlijke kruidenextracten en oliën van Loamglo bieden een hygiënische totaalverzorging van de vacht. Loamglo droogt de huid niet uit en kan in elke levensfase worden gebruikt, zelfs bij puppy’s. De subtiele kruidengeur geeft een aangename, verfrissende beleving tijdens het wassen van uw huisdier. Loamglo is een concentraat, dus het is zeer voordelig en gaat lang mee. Voor huisdieren, o.a. honden en katten.

 

Een verpakking bevat 200 ml concentraat.

Werkzame stoffen: Cedrus deodara, Acorus calamus, Eucalyptus globulus. Overige ingrediënten: zie label.

Gebruiksaanwijzing: zie beneden.

Op voorraad
Nog 19 beschikbaar
SKU
DIE-GAR-005
€ 14,95

Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen. Goed schudden voor gebruik. Voor uitwendig gebruik bij dieren.

 

Gebruiksaanwijzing (tenzij anders voorgeschreven):

Maak de vacht goed nat met lauw water en breng voldoende Loamglo aan. Masseer het rijk schuimende product goed in de vacht. Laat het product 5 minuten intrekken en was na met schoon water. Droog je huisdier en kam de vacht.

Vermijd contact met ogen, oren en mond. Hoewel het geen kwaad kan als Loamglo wordt ingeslikt kan je huisdier dit als onprettig ervaren.

 

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Ayurvet.

Ayurvet, met natuurlijke oplossingen voor de hedendaagse verzorging van huisdieren

De Ayurvet- en Ayupet-producten zijn ontwikkeld voor de verzorging van huisdieren. Ze zijn gemaakt van kruiden en mineralen en zijn vrij van synthetische toevoegingen. Bij de productie werd eeuwenoude ayurvedische kennis gecombineerd met de nieuwste onderzoeksresultaten en technologie, waardoor de producten zowel qua samenstelling als werkzaamheid precies dat bieden wat onze huisdieren nodig hebben.

Het productassortiment van Ayurvet omvat vacht- en huidverzorgingsproducten voor zowel uitwendig als inwendig gebruik (zoals shampoo, wondverzorging en anti-parasitaire verzorging), evenals producten die effectieve en natuurlijke oplossingen bieden voor de meest voorkomende klachten bij dieren.

Zo kunnen baasjes iets teruggeven voor de vreugde die ze elke dag aan hun huisdieren beleven.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
inhoud 200 ml
Soort Vloeistof