Livjivan lever tonicum

  • ondersteunt de reinigende werking van de lever
  • bij gebrek aan eetlust
  • bij vermoeidheid
  • speelt een rol bij de botaanmaak

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten).

Wil je onze producten gebruiken voor knaagdieren? Dat kan: neem even contact met ons op voor de juiste dosering.

Soms heeft je huisdier extra hulp nodig, bijvoorbeeld bij verhoogde eisen voor pups en kittens, tijdens dracht, worp en voeden van het moederdier, of juist bij oudere dieren. Of stel dat je huisdier iets ziet liggen dat slecht voor hem is en hij of zij eet het op, voordat je kunt ingrijpen: de horror van elke dierenliefhebber. Ook tijdens een kuur of na ziekte is extra hulp voor je huisdier welkom. 

Livjivan is een natuurlijke kruidenformule die de reinigende werking van de lever van het dier ondersteunt. Het kan tevens gebruikt worden bij gebrek aan eetlust en bij vermoeidheid, en het speelt een rol bij de botaanmaak (bij puppy's en kittens). Voor o.a. honden en katten.

 

Een verpakking bevat 30 ml, met pipet.

Werkzame stoffen: Phyllanthus niruri, Aphanamixis polystachya, Boerrhavia diffusa, Terminalia arjuna, Solanum nigrum, Emblica officinale, Achyranthes aspera, Ichnocarpus frutescens, Tephrosia purpurea, Terminalia chebula, Embelia ribes, Fumaria indica, Tinospora cordifolia, Berberis aristata, Curcuma longa. Overige ingrediënten: zie label.

Gebruiksaanwijzing: zie beneden.

Op voorraad
Nog 49 beschikbaar
SKU
DIE-GAR-002
€ 16,95

Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen. Goed schudden voor gebruik. Alleen voor gebruik bij dieren.

 

Gebruiksaanwijzing (tenzij anders voorgeschreven):

Toedienen met bijgeleverd pipet. 

  • Tot 10 kg lichaamsgewicht 0,5-1 ml driemaal daags, gedurende een periode van 10 dagen.
  • Meer dan 10 kg lichaamsgewicht 1-2 ml driemaal daags, gedurende 10 dagen.
  • In chronische of acute gevallen kan een dubbele dosis worden gegeven en kan de behandelingsperiode worden verlengd.  

 

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Ayurvet.

Ayurvet, met natuurlijke oplossingen voor de hedendaagse verzorging van huisdieren

De Ayurvet- en Ayupet-producten zijn ontwikkeld voor de verzorging van huisdieren. Ze zijn gemaakt van kruiden en mineralen en zijn vrij van synthetische toevoegingen. Bij de productie werd eeuwenoude ayurvedische kennis gecombineerd met de nieuwste onderzoeksresultaten en technologie, waardoor de producten zowel qua samenstelling als werkzaamheid precies dat bieden wat onze huisdieren nodig hebben.

Het productassortiment van Ayurvet omvat vacht- en huidverzorgingsproducten voor zowel uitwendig als inwendig gebruik (zoals shampoo, wondverzorging en anti-parasitaire verzorging), evenals producten die effectieve en natuurlijke oplossingen bieden voor de meest voorkomende klachten bij dieren.

Zo kunnen baasjes iets teruggeven voor de vreugde die ze elke dag aan hun huisdieren beleven.

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
inhoud 30 ml
Soort Vloeistof