Levering en retournering

Levering

Bestellingen die op werkdagen vóór 21.00 uur gedaan zijn worden doorgaans nog dezelfde dag verzonden. Als plaats van levering geldt het adres dat je kenbaar hebt gemaakt bij de overeenkomst. Indien je een ophaalpunt als afleveringsadres hebt opgegeven, dan zullen we het product daar laten bezorgen. Zorg dat je je legitimatiebewijs bij je hebt bij het afhalen, anders kan de medewerker het niet meegeven. De maximale bewaartermijn op een ophaalpunt in Nederland is 7 dagen. Na de maximale bewaartermijn wordt je pakketje automatisch teruggestuurd en wordt de overeenkomst ontbonden. Let op: indien je aan de vervoerder toestemming hebt gegeven om het pakketje onbeheerd achter te laten op een met de vervoerder afgesproken plek rondom het als plaats van levering kenbaar gemaakte adres bij de overeenkomst, of op een plaats elders, ligt het risico van beschadiging en/of vermissing van producten bij jou. (Lees verder in de Algemene Voorwaarden A; Art. 13).

Retourneren

Je kunt een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. Neem a.u.b. binnen deze periode contact met ons op voor de manier van terugzending. Je dient het product terug te zenden met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, indien verzegeld met niet-verbroken zegel, indien vacuüm verpakt met intacte vacuüm afsluiting, en conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts hebt gehanteerd en geïnspecteerd zoals je dat in een winkel zou mogen doen. (Lees verder in de Algemene Voorwaarden A; Art. 6, 7, 8, 9, 10).

Terugbetaling

Na ontbinding van de overeenkomst zal het bedrag dat de je betaalt hebt voor het product (indien van toepassing minus 1x kosten voor verzending of terugzending) via hetzelfde betaalmiddel dat je gebruikt hebt zo spoedig mogelijk terugbetaald worden, tenzij je instemt met een andere methode of terugbetaling via hetzelfde betaalmiddel niet meer mogelijk is. (Lees verder in de Algemene Voorwaarden A; Art. 9, 10, 13).