Kyolic - one a day

Draagt bij tot:

  •  De normale werking van het hart
  •  De instandhouding van een normaal cholesterolgehalte
  •  De instandhouding van een normale leverfunctie
  •  De normale werking van het immuunsysteem
  •  De weerstand tegen tijdelijke stress 
  •  Het anti-oxiderend vermogen van het lichaam 

Wie maximaal wil genieten van de brede gezondheidsbevorderende werking van knoflook en dit zonder geurhinder, heeft aan KYOLIC Gefermenteerde knoflook (Aged Garlic Extract®) het ideale voedingssupplement.

Dankzij de bijzondere zwavelstoffen zoals S-allylcysteïne is van KYOLIC ONE A DAY in wetenschappelijke studies aangetoond dat het bloedcirculatie optimaal ondersteunt. Daarnaast is ook de leverondersteunende, afweerversterkende, celbeschermende en stresswerende werking ruim gedocumenteerd.

Glutenvrij niet-gecertificeerd

Zonder suikertoevoeging

Lactosevrij

Vegan

Gebruik: 2 tabletten (opbouw) of 1 tablet (onderhoud) per dag

Op voorraad
Nog 30 beschikbaar
SKU
AYU-VIT-0022
€ 16,95

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Informatie op deze pagina is verstrekt door Mannavital.

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 200
Soort Capsules
Eigenschappen Vegetarisch
Vegetarisch Nee