Kumari

  • voedt en beschermt de huid
  • ondersteunt het afweersysteem

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Kumari is de Sanskriet naam van Aloë vera (Aloe barbadensis). Deze naam werd gegeven aan de Aloe vera plant omdat het in Ayurveda vooral gebruikt werd voor problemen die geassocieerd worden met jonge meisjes te verlichten. Deze vetplant of succulent wordt vanwege de vele eigenschappen van het sap volop gekweekt en onder andere gebruikt in drankjes en cosmetica. Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Kumari een verzachtende werking op Pitta en Kapha.

 

Een verpakking bevat 60 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1 capsule met water innemen tenzij anders voorgeschreven.

Werkzame stof: Kumari (Aloe vera barbadensis). Overige ingrediënten: zie label.

 

Ook bekend als: kumari, aloe barbadensis, aloe vera barbadensis, Aloe barbadensis Mill., Aloe flava, Aloe chinensis, Aloe elongata, Aloe indica, Aloe lanzae, Aloe maculata Forssk., Aloe perfoliata , Aloe rubescens, Aloe variegata, Aloe vera var. Chinensis, Aloe vera var. Lanzae, Aloe vera var. Littoralis, Aloe vulgaris

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-062
€ 40,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

 

Meer informatie
Aantal 60
Soort Capsules
Vegetarisch Ja