Snack Bites Kokos - Bio

Snack Bites Kokos - de perfecte snack tussendoor

Snack Bites Kokos (gemaakt van slechts 3 ingrediënten waarvan twee van de kokosnoot) zijn gewoonweg hemels! Smeltend in de mond en ongelooflijk zacht zijn ze de pure verleiding, en dat op natuurlijke basis. 

Govinda's missie is om je van de lekkerste snoeperijen te voorzien zonder daarbij kunstmatige ingrediënten te gebruiken.

Let op: deze Snack Bites Kokos zijn zo delicaat dat ze beschermd dienen te worden als het te warm is. Daarom reizen ze liever niet naar je bij een temperatuur boven de 28 °C i.v.m. smelt-risico: houd hier a.u.b. rekening mee als je ze bestelt. 

 

Op voorraad
Nog 17 beschikbaar
SKU
GOV-H970
€ 3,49

Allergenen: kan sporen van noten en sesam bevatten

Gezoet met agavesiroop, zonder palmolie.

Smaak: nootachtig, smaakt naar kokos

Suggesties voor gebruik: als zoete snack voor tussendoor, ook om mee te nemen

Inhoud: 100 g

Biologisch: DE-ÖKO-001

Ingrediënten: 74% kokosvlokken*, 18,5% agavesiroop*, 7,5% kokosolie* (*uit gecontroleerde biologische teelt)

Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: Energie 2493 kJ / 596 kcal, Vet 56 g (waarvan verzadigde vetzuren 53 g), Koolhydraten 20 g (waarvan suikers 19 g), Vezels 11 g, Eiwit 5,6 g, Zout 0,02 g (natuurlijk voorkomend natrium)  

 

Meer over Govinda

Met liefde en passie produceert Govinda ecologische producten (zoals zoete, maar gezonde lekkernijen) die de markt misschien nog niet kent maar absoluut moet leren kennen! Govinda (opgericht in 1988) heeft een grote liefde voor de Ayurvedische manier van leven: een bedrijf met echte waarden met als leidend principe "practice what you preach!" Govinda is een visionair bedrijf met grote sociale betrokkenheid en een flair voor innovaties. Liefde voor de natuur en kernwaarden staan daarbij centraal. Govinda Snack Balls & Bites komen uit de eigen Govinda fabriek. Daar worden ze al meer dan 30 jaar met liefde en passie gemaakt.  

Govinda levert biologische merkproducten uit eigen productie en garandeert:

  • ondersteuning van tal van ontwikkelingsprojecten
  • zorg voor een eerlijke handel
  • verantwoordelijkheid voor een goede omgang met de hulpbronnen van de natuur
  • gerichtheid op de behoeften van deze tijd voor een betere kwaliteit van leven
Meer informatie
inhoud 100 g
Eigenschappen Vegan, Biologisch, Glutenvrij, Lactosevrij