Karela

Karela (Momordica charantia) is een bittere vruchtgroente die verwant is aan komkommer. Karela staat onder andere bekend als bittermeloen, balsempeer en sopropo. Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Karela een verlichtende werking op Pitta en Kapha.

 

Een verpakking bevat 60 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1 capsule met water innemen tenzij anders voorgeschreven.

Werkzame stof: Bitterkomkommer (Momordica charantia). Overige ingrediënten: zie label.

 

Ook bekend als: Karela, Kharela, Karehla, Karelha, bitter melon; bitter apple; bitter gourd; bitter squash; balsam-pear; karelā, kārelũ, karelo, karel, kārlī, kārāte, kerela, kôrôla, karavila, asosi, margoz, kākara, hāgalakāyi, pāgarkāy, pāvakāy, kǔguā, yeoju, nigauri, gōyā, ampalaya, kalarā, perai, pare, peria, sopropo, khổ qua, mướp đắng, mara kheenok, kyethinga, करेला, کریلا, ਕਰੇਲਾ, பாகற்காய்

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-061
€ 22,65

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info

 

Meer informatie
Aantal 60
Soort Capsules
Vegetarisch Ja