Kabasura Kudineer

  • ondersteunt de luchtwegen
  • om vrijer te ademen
  • ondersteunt de afweer van het lichaam

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

KABASURA KUDINEER is een traditionele formule van vele werkzame kruiden die wordt gebruikt door Siddha-beoefenaars ter ondersteuning van de luchtwegen en de afweer van het lichaam. 

Siddha is een traditionele geneeskunde die afkomstig is uit Zuid-India. Deze behoort samen met Ayurveda tot een van de oudste holistische geneeswijzen in India. Deze eeuwenoude traditionele geneeswijzen worden gecontroleerd door de Ministerie van Ayurveda, Yoga and Naturopathy, Unani, Siddha and Homeopathy (AYUSH) in India.

 

Een verpakking bevat 60 vegan tabletten.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1 tablet, na de lunch en avondeten. Bij hoge bloeddruk of inname van bloedverdunners: alleen innemen na voorschrift van uw specialist.

Werkzame stoffen: mix van vele kruiden.  Overige ingrediënten: zie etiket.

 

Bekend als: Kabasura Kudineer Kabashura Kudineer 

Op voorraad
Nog 15 beschikbaar
SKU
AYU-FS-078
€ 19,00

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Meer informatie
Aantal 60
Soort Tabletten
Vegetarisch Vegan