Hridayur

Jatamansi:

  • draagt bij tot een normale spijsvertering
  • ondersteunt de reinigende werking van de lever
  • goed voor de nierfunctie en urinewegen
  • verzachtende invloed op de luchtwegen
  • draagt bij aan normale haargroei
  • ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

Arjuna:

  • ter ondersteuning van hart en bloedvaten

Madukaparni:

  • van belang voor het zenuwstelsel
  • goed voor de bloedsomloop

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Hridayur is een complexpreparaat met een unieke samenstelling van Ayurvedische kruiden. Hridayur bevat kruiden zoals Jatamansi, Arjuna en Madukaparni. Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Hridayur een verlagende werking op Pitta

 

Een verpakking bevat 60 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2 maal daags 1 capsule met water innemen tenzij anders voorgeschreven.

Ingrediënten: zie label

 

Bekend als: Hridayur, Hrydayur, hidrayur, hydrayur

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-060
€ 22,45

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Ayurveda Specialist beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

 

Meer informatie
Aantal 60
Soort Capsules
Vegetarisch Ja