Himalaya’s Dreams Energyliner

Himalaya’s Dreams Energyliner

Ga hier naar de producten in onze webshop

ENERGYLINER – BACK TO BASICS – MAAR DAN BETER EN INNOVATIEVER

Eigenlijk is de Energyliner van Himalaya’s Dreams een product voor iedereen. Maar hoe kan dat als de doelen, manieren en verlangens van mensen zo verschillend zijn? Simpel: daarvoor moet je eerst bepalen wat we allemaal NIET willen!

Ziekte, onzekerheid, mislukking, traumatische ervaringen en meer: dit alles zorgt voor stressvolle situaties en brengt ons uit balans. Hoe te dealen met zulke situaties? Daarvoor moeten we ons in een vertrouwde, veilige en comfortabele situatie bevinden. Dit kan door middel van kleine, doorlopende rituelen die we in onze dagelijkse routine inbouwen en die diep op ons centrale zenuwstelsel inwerken. Je zult zien hoe effectief deze kleine rituelen zich uitwerken op je doelen, of je doel nu succes, tevredenheid, geluk of het vergroten van je zelfvertrouwen is.

Met de Energyliner heb je altijd een vertrouwd dagelijks ritueel bij de hand, op elk moment, op elke plaats. De massagestift, verkrijgbaar in vijf varianten, is een 3-in-1 huidroller die kan worden gebruikt voor meridianen, reflexzones en aromatherapieën. Je centrale zenuwstelsel heeft er baat bij als het kleine pauzes krijgt en daardoor niet meer zo gemakkelijk wordt verstoord. De geuren kalmeren de zintuigen terwijl de hoogwaardige ingrediënten het immuunsysteem versterken. Het zijn toepassingen die al duizenden jaren met succes verder ontwikkeld werden: het zijn KLEINE rituelen die het leven zo GROOT kunnen verbeteren. Precies wat je nodig hebt!

Op de beurs VIVANESS 2022 in Neurenberg, een van de grootste en belangrijkste beurzen voor natuurlijke verzorgingsproducten, werd de nieuwe Energyliner van “Himalaya’s Dreams” bekroond met de “Best New Product Award”. Managing Director Christian Möginger: “Ik ben echt overdonderd en buitengewoon trots dat we deze grote onderscheiding bij onze allereerste beursdeelneming hebben gekregen. Wij zijn zeer vereerd en het is zowel een bevestiging dat we op de goede weg zijn, als ook een stimulans voor ons. Wij breiden ons assortiment voortdurend uit om de klant een zo holistisch en harmonieus mogelijk gevoel van welzijn te kunnen bieden.”

Ga hier naar de producten in onze webshop

Disclaimer
Deze artikelen hebben tot doel informatie te verschaffen over ayurvedische tradities. Deze informatie is niet bedoeld als diagnose, behandeling, genezing of preventie van welke ziekte dan ook. Als je ernstige, acute of chronische gezondheidsproblemen hebt, neem dan contact op met je huisarts. Indien je advies wenst van een ervaren ayurvedisch specialist bel of email dan naar Ayurveda Specialist. Neem vooraf contact op met de specialist indien je kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Deel dit bericht