Essentiële Olie Citroengras - 10 ml

Citrusvruchten zijn alom geliefd. De geur van citroengras maakt deze essentiële (etherische) olie toegankelijker dan ooit. Verzorg je lichaam (en geest) dus met de 100% natuurlijke essentiële olie van Goloka, die wonderen zal doen voor de huid, haren en nagels.

Citroengras zet de zintuigen aan te ontwaken, zodat je je als herboren voelt. De geur van citroengras is geschikt voor aromatherapie bij behouden van soepele spieren. Het kan de nachtrust ondersteunen, en zorgen voor evenwicht in stresssituaties: het ontspant en stimuleert je lichaam.

Goloka natuurlijke etherische oliën zijn een must voor elke yogi die op zoek is naar balans en vooruitgang. Als je nog nooit etherische oliën hebt gebruikt, zul je versteld staan ​​van het krachtige therapeutische effect ervan op je leven. Je kunt etherische oliën in je bad doen, verdund in een massageolie gebruiken, of in een diffuser of stoombadje doen voor inhalatie! Essentiële oliën staan ​​bekend om hun vermogen om de spirituele focus te bevorderen en de mentale helderheid en het emotioneel welzijn te verbeteren.

Op voorraad
Nog 11 beschikbaar
SKU
ETA-OIL-001
€ 7,49

Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen en beschadigde huid. Buiten bereik van kinderen houden.

Inhoud: 10 ml.

Verpakking: glazen flesje in kartonnen doos.

Niet getest op dieren.

 

Hoe te gebruiken

De essentiële olie kan op verschillende manieren worden gebruikt, waaronder verdunnen met water om te gebruiken in oliebranders, diffusers of luchtbevochtigers, of mengen met een basisolie en gebruiken als een aromatherapiebehandeling. Aromatherapie is een aanvullende therapie die de conventionele behandeling van verschillende aandoeningen kan ondersteunen. Bij massage- en huidbehandelingen de essentiële olie altijd verdunnen met een basisolie.

Druppel wat essentiële olie op een zakdoek of tissue en inhaleer. Of voeg drie druppels essentiële olie toe aan een kom met dampend water, bedek het hoofd met een grote handdoek, sluit de ogen, houd het gezicht boven het water en adem diep in.

Gemaakt door Goloka: een van onze favoriete ethische wierookmakers. GOLOKA SEVA TRUST is een non-profitorganisatie gevestigd in Bangalore, India, die de opbrengst grotendeels doneert aan liefdadigheidsactiviteiten zoals middagmaaltijden voor kansarme kinderen, onderwijs en beroepsopleidingen voor weduwen en het geven van beurzen aan arme studenten.

Meer informatie
inhoud 10 ml
Eigenschappen Vegan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!