Aroma Geurolie Mystic Rose - 10 ml

Goloka Aroma Geurolie Mystic Rose

Open je hartchakra voor deze rozengeur die romantiek en harmonie in huis brengt. Rozenolie, bloesem en rozenhout is de basis van deze geur. De olie geeft een bloemige frisse geur af en creërt zo een aura van intimiteit, saamhorigheid en liefde.

 

Goloka aroma geuroliën zijn krachtige oliën die door verhitting een aangename geur doen vrijkomen. Ze creëren een heerlijke warme en uitnodigende sfeer. Wanneer je een emotie of geur koppelt aan een gebeurtenis wordt deze herinnering vereeuwigd in je geheugen. Hoe meer je de zintuigen prikkelt, hoe inniger de beleving wordt.

Deze Goloka aroma geuroliën worden vervaardigd in Bangalore India en zijn ideaal voor gebruik in oliebranders en geurverspreiders (diffusers), maar ook te gebruiken voor alle andere geurtoepassingen in huis. Enkele druppels aroma geurolie kunnen aan een potpourri worden toegevoegd om de geur weer op te frissen en vrij te geven.

Verpakt in een amberkleurig glazen flesje dat in een prachtig ontworpen kartonnen doosje zit. Ook geweldig als cadeau-idee.

Op voorraad
Nog 18 beschikbaar
SKU
ETA-OIL-003
€ 4,49

Inhoud: 10 ml.

Verpakking: glazen flesje in kartonnen doosje.

Niet getest op dieren.

Let op: Goloka Aroma geuroliën zijn geen parfumoliën en mogen dus niet op de huid worden aangebracht.

Gebruiksaanwijzing: vul de aromabrander met water en voeg ongeveer 2 tot 5 druppels van de geurolie toe. Steek het waxinelichtje aan en plaats deze onder de aromahouder. Zodra het water verwarmt en verdampt zal de aromatische geur opstijgen.

Gemaakt door Goloka: een van onze favoriete ethische wierookmakers. GOLOKA SEVA TRUST is een non-profitorganisatie gevestigd in Bangalore, India, die de opbrengst grotendeels doneert aan liefdadigheidsactiviteiten zoals middagmaaltijden voor kansarme kinderen, onderwijs en beroepsopleidingen voor weduwen en het geven van beurzen aan arme studenten.