Sandelhout essentiële olie - 5 ml

Geschikt voor alle huidtypen en dosha's (Tridosha)

Exclusieve essentiële etherische sandelhoutolie komt van oudsher uit India. De Indiase sandelhoutboom wordt o.a. verwerkt tot kostbare wierook, geurige verzorgingsproducten en voortreffelijke etherische olie. Autenthieke pure sandelhoutolie is zeer zeldzaam en de verkoop wordt gecontroleerd door de staat. 

 

Meer over COSMOVEDA Sandelhout ayurvedische natuurcosmetica 

Onze sandelhoutlijn is van een grote sensualiteit en natuurlijkheid: pure ayurvedische wellness met echt sandelhout.

Indiase witte sandelhout uit Mysore kenmerkt onze ayurveda sandelhout wellnesslijn met zijn fluweelzachte warme ondertoon. De sensuele en zacht-houtachtige sandelhoutgeur in combinatie met onze speciale ayurveda-kruidenolie Taila, reguleert alle dosha’s.

De Taila-kruidenolie met Guduchi en Amla, die wordt geproduceerd op een traditionele ayurvedische wijze, reguleert en voedt de huid. Sheaboter (Karité) en hoogwaardige biologische plantaardige oliën zoals wilde rozenolie, amandelolie en macadamia-olie zorgen voor een aangename soepelheid. Sandelhout-hydrolaten en rood en wit sandelhoutpoeder completeren het bijzondere, afrodiserende karakter.

Sandelhout wordt al duizenden jaren gebruikt voor wierook en voor ceremoniële rituelen. Aan sandelhout worden zuiverende eigenschappen toegeschreven die een transformatie van materie naar de geest bewerken. Hoogwaardig sandelhout wordt beschouwd als een van de heilige planten, die door bijzonder mooie, inspirerende aroma's een positief effect hebben op de mindset.

Een exotische betoverende geur met ayurvedische werking voor de complete ayurvedische levensstijl.

Op voorraad
Nog 30 beschikbaar
SKU
COS-COSM-031
€ 79,00

Essentiële etherische olie voor alle huidtypes en dosha's (Tridosha).

Bewaar op een koele plaats.

Inhoud: 5 ml.

Bevat: pure essentiële etherische sandelhoutolie (Santalum spicatum). Stoomdestilatie van vers sandelhout uit staats-gecontroleerde verkoop.

Merk COSMOVEDA

Fabrikant COSMOVEDA, Australië

Meer informatie
inhoud 5 ml
Eigenschappen Vegetarisch