Dog Natura Huid Gel - sachet

  • ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

Dit is een (voorlopig) toegestane gezondheidsclaim. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten).

Wil je onze producten gebruiken voor knaagdieren? Dat kan ook!

Dog Natura Huidgel is een multifunctioneel verzorgingsproduct op gelbasis, dat de huid van uw huisdier in optimale conditie houdt. Het bevat o.a. een mengsel van plantaardige etherische oliën. De gel ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Niet alleen voor honden, ook voor andere (huis)dieren.

 

Een probeerverpakking bevat 1 gram.

Werkzame stoffen: mengsel van plantaardige etherische olieën.

Op voorraad
SKU
DIE-DN-008
€ 0,75

Alleen voor UITWENDIG gebruik. Bewaar op een koele en droge plek, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

Algemene gebruiksaanwijzing per dier per dag (tenzij anders voorgeschreven):

Breng de gel 1 à 2 keer per dag aan op de gereinigde huid en rond de aangedane plek.

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Dog Natura.

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
inhoud 1 g
Soort Gel