Deparayur

Haritaki:

  • ondersteunt het afweersysteem
  • ondersteunt de reinigende werking van de lever
  • versterkt de levenskracht
  • geeft meer energie
  • beschermt bij veroudering

Sunthi:

  • voor een gezonde spijsvertering
  • voor een goede maagfunctie
  • heeft een maagsterkende invloed
  • geeft meer energie

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten)

 

Deperayur is een Ayurvedische kruidencombinatie waarin er verschillende kruiden verwerkt zijn. Deperayur bevat Haritaki, Patola, kerrieboom en gember (Sunthi). Op de dosha’s (constitutie) van een persoon heeft Deperayur een verlagende werking op Vata, Pitta en Kapha (Tridosha).

 

Een verpakking bevat 90 tabletten.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 3-4 maal daags 1 pil na de maaltijd innemen tenzij anders geadviseerd. De pillen in warm water laten weken en bij inname kauwen.

Werkzame stoffen: Zwarte myrobalaan (Terminalia chebula), Trichosantes dioica. Overige ingrediënten: zie label.

 

Bekend als: Deparayur

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-055
€ 24,55

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

 

Meer informatie
Aantal 90
Soort Tabletten