Consult boeken

Een consult boeken

Je kunt een consult boeken bij een van onze specialisten in een plaats bij jou in de buurt. Het consult is in het Engels: we gaan ervan uit dat je Engels spreekt en verstaat (je mag echter ook zelf iemand meenemen die voor je vertaalt). In België is een assistente aanwezig die vertaalt naar Nederlands of Frans. Lees hier meer over de ayurvedische polsdiagnose.

Heb je liever persoonlijk contact? E-mail of app: info@ayurvedaspecialist.nl of bel 0031 (0)6-11392193(ma. t/m vr. van 10.00 tot 17.00 uur).

In onze blog kun je de actuele consultdata bekijken (onder voorbehoud). Wil je op de hoogte blijven van de laatste data en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering worden consulten van ayurvedische specialisten vaak (gedeeltelijk) vergoed. klik hier voor meer informatie en/of neem contact op met je zorgverzekeraar. Door online te boeken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Boek een consult bij: Lita  |  Kiran

Lita Dash

Ayurvedisch specialist (Vaidya)

Lita Dash was jarenlang hoofd van het Pancha Karma Center van Sri Sri Ayurveda in Bangalore. Doordat zowel haar vader als haar grootvader ayurvedisch arts waren was haar leven al vanaf jonge leeftijd met ayurveda verbonden. Zij studeerde aan de universiteit van Orissa en sloot die studie af met een Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.; Staatsdiploma, erkend door het Indiase Ayurvedische Ministerie Ayush). Daarna specialiseerde zij zich met name in Pancha Karma (ayurvedische reiniging), voeding en Marma Prana (behandeling van energiepunten op het lichaam). In Europa vinden al onze Pancha Karmaprogramma’s en Marmatrainingen plaats onder haar supervisie. Met meer dan 20 jaar praktijkervaring is zij niet alleen een expert op deze gebieden, maar ook een zeer ervaren specialist op het gebied van polsdiagnose.

Boek een consult bij Lita

Boek een consult bij Lita

Kiran Sree Valsan

Ayurvedisch specialist (Vaidya)

Kiran Valsan behaalde zijn Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.; Staatsdiploma, erkend door het Indiase Ayurvedische Ministerie Ayush) met als specialisatie polsdiagnose aan het Sri Sri College of Ayurvedic Science in Bangalore. Hij was vijf jaar lang hoofd van het Sri Sri Ayurveda Centrum in Kerala, waar hij met soms 60 patiënten per dag een veelgevraagd arts was. Op verzoek van Ayurveda Specialist is hij naar Europa gekomen waar hij consulten geeft in Nederland en België. Daarnaast is hij een begenadigd spreker die regelmatig lezingen geeft waarin hij helder en toegankelijk de basisprincipes van Ayurveda uiteenzet. In 2019 heeft hij op uitnodiging gesproken in het Europees Parlement in Brussel en voor de Verenigde Naties in Genève.

Boek een consult bij Kiran

Boek een consult bij Kiran