Charmil pump spray

  • voor behoud van een gezonde huid
  • ondersteunt het afweersysteem
  • ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

Dit zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten).

Wil je onze producten gebruiken voor knaagdieren? Dat kan ook!

Een glanzende, gezonde vacht, die wil je voor je huisdier. De huid van dieren kan worden aangetast door verschillende oorzaken, zowel van binnenuit als van buiten. Huidaandoeningen kunnen door allerlei oorzaken ontstaan. Je huisdier kan bijvoorbeeld een besmettelijke aandoening oplopen, of er kunnen wonden ontstaan bij het vechten met andere dieren of bij contact met hitte of vuur. Ook door het krabben bij hardnekkige jeuk kan de huid beschadigen. Deze aandoeningen kunnen, indien niet behandeld, daarvan afgeleide complicaties veroorzaken die niet alleen de huid maar ook de algehele gezondheid van je huisdier nadelig kunnen beïnvloeden.

Charmil pump spray is een ayurvedische vloeistof in sprayvorm voor honden en katten voor het behoud van een gezonde huid (ook na operaties). Het is een meervoudig inzetbaar huidpreparaat voor uitwendig gebruik bij dieren, gemakkelijk aan te brengen en met een unieke formule uit kruiden. Kan gebruikt worden in combinatie met Charmaid capsules.

 

Een verpakking bevat 100 ml vloeistof in sprayvorm.

Werkzame stoffen: Cedrus deodara, Pongamia glabra. Overige ingrediënten: zie label.

Gebruiksaanwijzing: zie beneden.

Op voorraad
Nog 49 beschikbaar
SKU
DIE-GAR-009
€ 23,95

Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen. Goed schudden voor gebruik. Voor uitwendig gebruik bij dieren.

 

Gebruiksaanwijzing (tenzij anders voorgeschreven):

Maak het aangetaste gebied schoon en spray de Charmil-vloeistof eenmaal daags op, tenzij anders geadviseerd door de specialist.

 

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Ayurvet.

Ayurvet, met natuurlijke oplossingen voor de hedendaagse verzorging van huisdieren

De Ayurvet- en Ayupet-producten zijn ontwikkeld voor de verzorging van huisdieren. Ze zijn gemaakt van kruiden en mineralen en zijn vrij van synthetische toevoegingen. Bij de productie werd eeuwenoude ayurvedische kennis gecombineerd met de nieuwste onderzoeksresultaten en technologie, waardoor de producten zowel qua samenstelling als werkzaamheid precies dat bieden wat onze huisdieren nodig hebben.

Het productassortiment van Ayurvet omvat vacht- en huidverzorgingsproducten voor zowel uitwendig als inwendig gebruik (zoals shampoo, wondverzorging en anti-parasitaire verzorging), evenals producten die effectieve en natuurlijke oplossingen bieden voor de meest voorkomende klachten bij dieren.

Zo kunnen baasjes iets teruggeven voor de vreugde die ze elke dag aan hun huisdieren beleven.

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
inhoud 100 ml
Soort Vloeistof